METAMORFOZA POKOJU
9-LETNIEJ DZIEWCZYNKI

MIAŁA BYĆ METAMORFOZA…
ALE JAK CZĘSTO BYWA
ZROBIŁ SIĘ NAM DUŻY PROJEKT:
WNĘTRZE BARDZO SKOMPLIKOWANE:
SKOSY, STARA BOAZERIA, KTÓRA POKRYWAŁA BELKI,
DUŻE RÓŻNICE WYSOKOŚCI, MAŁA ILOŚĆ ŚWIATŁA
ORAZ SPORO MEBLI ZAGRACAJĄCYCH POMIESZCZENIE.
ALE NIE MA DLA NAS RZECZY NIEMOŻLIWYCH:)

POD TONAMI BOAZERII UKRYWAŁY SIĘ
PIĘKNE DREWNIANE BELKI.
ZOSTAŁY ODNOWIONE I ZABEZPIECZONE.
WRAZ Z NOWĄ JESIONOWĄ PODŁOGĄ,
STWORZYŁY MINIMALISTYCZNY SKANDYNAWSKI KLIMAT.
WYŻSZA CZĘŚĆ POMIESZCZENIA
WYKORZYSTANA ZOSTAŁA NA STWORZENIE ANTRESOLI,
KTÓRA STAŁA SIĘ MIEJSCEM DO SPANIA.
NA NIŻSZYM POZIOMIE POWSTAŁA STREFA DO NAUKI,
MIEJSCE Z PUFAMI, ŚCIANA ZFARBĄ TABLICOWĄ.
JEST TEŻ DWUZPOZIOMOWEJ WYSOKOŚCI ŚCIANA
DO PREZENTACJI PRAC PLASTYCZNYCH WŁAŚCICIELKI:)

© 2016 Simply Concept. All rights reserved.

KONTAKT

TELEFON +48 537 410 537

E-MAIL: agnieszka@simplyconcept.pl

ŚLEDŹ NAS